Koukněte na novinky v našem e-shopu. Vánoční dárky přátelské k vašemu městu

Koukněte na novinky v našem e-shopu. Vánoční dárky přátelské k vašemu městu

Ať se nám to líbí nebo ne, čas (opět) letí jako splašený a Vánoce jsou tu za měsíc! Ideální čas na to, poohlédnout se po nějakých těch dárcích. Nejlépe smysluplných, vkusných, praktických, popř. takových, které budou vám, ale hlavně obdarovanému, připomínat nějakou hezkou událost z minulého, ve všech směrech komplikovaného a náročného roku. Souhlasíte? V tom případě se vám bude hodit informace, že v našem benefičním e-shopu nechybí kolekce Zažít město jinak 2021.

Téma letošních slavností Návod k sestavení se logicky promítlo i do ní. Nabízíme vám výběr toho nejlepšího z vizuální identity, která vznikla pod rukou grafika a ilustrátora Filipa Zatloukala, a to v knižním vydání, limitovaný plakát i vystřihovánky pro děti, aby si mohly sestavit město podle svých vlastních představ. A to zdaleka není všechno. Nechybí ani oblíbená trička, ať už z minulých ročníků či toho letošního, u kterého je novinkou paráda pro ty malé a nejmenší. Koukněte, jak to v nich těm malým slečnám sluší!

Parádu ovšem v letošním tričku udělají i dospělačky a dospěláci. A pokud chcete obdarovat někomu, komu je móda ukradená, ale ocenil by něco udržitelného a praktického, nabízí se plecháček opět s motivy letošního Návodu k sestavení. Ale ani tím naše nabídka nekončí. Kromě dárků s motivy Zažít město jinak najdete v eshopu i trika a mikiny s designy posledních ročníků výzev Do práce na kole, které vytvořili třeba Jaromír 99 nebo ToyBox a různé vychytávky pro cyklisty jako cyklolékárničku nebo taštičku pod sedlo.

V neposlední řadě pak můžete, jestli už opravdu nevíte kudy kam, volit osvědčené dárky stálice naší e-shopové nabídky a sice stylové ponožky AutoMat a kulich AutoMat. Nohy a hlavu v teple přece ocení v tomto ročním období úplně každý. Zkrátka a dobře, jsme si jisti, že návštěva našeho e-shopu a následně vytvořená objednávka potěší vás, vaše blízké, ale i nás, protože svým nákupem podpoříte naši další činnost a vyjádříte nám tak podporu. A tu potřebuje každý. Obzvlášť na Vánoce. Nezbývá než dodat, že moc děkujeme a že kompletní nabídku našeho e-shopu najdete zde.

Líbí se vám, jak se ulice našich měst a obcí proměňují v rámci sousedských slavností Zažít město jinak a chtěli byste naši činnost podpořit? Přidejte se do Klubu přátel AutoMatu a pomozte nám s dlouhodobým a systematickým oživováním veřejného prostoru.